Maklum Balas Pelanggan

Apa yang orang katakan?
15 tahun yang lalu, setelah ibu menghidap barah dan menjalani pembedahan untuk rawatan. Doktor mengumumkan berhenti lawatan. Menurut doktor, ibu lemah dan tidak dapat meneruskan rawatan atau ubat, satu-satunya perkara yang dapat dilakukannya adalah pulang ke rumah untuk berehat dan jangka hayatnya tidak melebihi 1 tahun. Secara kebetulan, ibu saya mencuba cabai emas, ditambah dengan diet vegetarian jangka panjang dan penjagaan ayah yang berhati hati dan ibu masih hidup. Menemani dan menyaksikan keempat-empat Putera dan Puteri memulakan keluarga dan anak bongsu pun sudah berada di kuliah. Doktor berkata ini adalah “keajaiban”.
Anonymous
Pelanggan Cherish
Nama saya Abdul Latiff dari Kedah, berumur 58 tahun. 15 tahun yang lalu, saya menderita asid urik dan tekanan darah tinggi. Dalam tempoh ini, saya berasa sakit di kaki ketika bangun dari tidur setiap pagi. Dalam kes yang teruk, tidak mungkin berdiri sama sekali, ini disebabkan oleh asid urik. Sejak mengambil chabai emas, saya merasa seolah-olah saya tidak pernah menderita asid urik,kaki saya tidak lagi sakit dan bengkak, tekanan darah saya pun dari tahap berbahaya turun ke tahap selamat. Oleh itu, saya berharap dapat membantu semua orang melalui perkongsian saya.
Abdul Latiff
Pelanggan Cherish
Saya seorang wanita perniagaan, jadi masa makan saya tak tentu kerana kesibukan ,berkumpul untuk masa yang lama dan gastrik dilaporkan setiap satu atau dua hari. Kadang-kadang perlu berjumpa doktor untuk mendapatkan suntikan untuk melegakannya. Selepas berkenalan rakan saya, saya berhubung dengan chabai emas. Sekarang saya mengambil 2 kapsul setiap hari, dan gastrik saya “bye bye” dan juga rasa lebih rohani. Ia sangat mengangumkan, jadi saya masuk ke internet untuk mereka di mana chabai emas setia didapati bahawa ia mempunyai banyak fungsi dan kesan lain. Juga didokumentasikan di Internet bahawa penggunaan chabai emas jangka panjang dapat mengekalkan usia muda dan umur panjang dan juga mencapai kesan kecantikan.
Anonymous
Pelanggan Cherish
Oleh kerana sering tidur lewat dan kurang minum air. Saya menderita buasir pada awal 20-an dan agak serius. Apabila ia menjadi teruk, malah berjalan atau duduk sangat menyakitkan. Cadangan doktor adalah untuk membuang buasir tetapi operation ini mempunyai kesan sampingan. Saya mendengar bahawa banyak orang selepas operation, hilang kawalan perkumuhan dan terpaksa memakai pampers dewasa. Buasir ini telah menyusahkan saya selama bertahun-tahun, sehingga 4 tahun yang lalu, seorang rakan doktor perubatan tradisional ayah saya memperkenalkan cabai emas. Setelah mengambilnya selama kira-kira seminggu buasir saya hilang sepenuhnya. Ia sangat mengangumkan. Di sini saya ingin berkongsi dengan anda, dan harap dapat membantu anda, terima kasih kerana membaca.
Anonymous
Pelanggan Cherish
Saya seorang askar pencen. Beberapa tahun lepas, saya menghidap kencing manis. Ia menyebabkan saya kehilangan selera makan. Saya selalu merasa letih dan sukar untuk sembuh sepanjang saya mengalami sedikit trauma kulit atau digigit nyamuk . Berat badan juga turun dari 98 kg menjadi 60 kg. Hidup saya jatuh dari harapan menjadi putus asa. Selagi ada ubat dan resipi rahsia, saya pasti akan mencuba tetapi tidak ada peningkatan yang jelas. Melalui kawan rekomen dengan cabai emas kepada saya, dan selepas mengambilnya, saya penuh balik dengan harapan, berat badan pun telah meningkat dan keletihan saya pun hilang. Ia sungguh luar biasa.
Anonymous
Veteran