Pengenalan

Produk Kami

RHINA CANTHUS NASUTUS

Rhina Canthus Nasutus Pil

SUPLEMEN KESIHATAN

Cherish Professional​

3 In 1

Cherish Professional​

修复皮肤

Chabai Emas

RHINACANTHUS NASUTUS
Chabai Emas

Nama saintifik

Rhinacanthus nasutus (L) Lindau

Name Inggeris

Twig and leaf of Bignose Rhinacanthus,snake jasmin

Cabang

Acanthaceae

Genus

Rhinacanthus

Nama Rhinacanthus nasutus

Gabungan “White Crane” dan “Ganoderma lucidum”. Mahkotanya seperti bangau putih, dan fungsinya seperti Ganoderma lucidum, sehingga mendapat namanya.

Rhinacanthus nasutus

Berapa lama hidup manusia ? Tuhan

The lung

Namun, antara bernafas kita menyedut banyak debu , acuan , benda alergi asap dan lain lain menyebabkan paru paru tercemar.

Paru paru adalah penapis udara manusia dan banyak kotoran terkumpul s elama bertahun
tahun Jadi kita perlu membersihkan paru paru.

The lung 2

Tuhan berkata : Hidup hanya dalam nafas

Cuaca panas , kebanyakan rumah dan pejabat dilengkapi dengan penghawa dingin untuk
menikmati suasana sejuk Namun setelah beberapa lama penapis penghawa dingin akan
mengumpulkan banyak habuk dan mempengaruhi kesan penghawa dingin . Jadi kita mesti perlu membersihkan penapis secara berkala

Tubuh manusia juga mempunyai dua saringan. Barisan pertahanan pertama adalah hidung dan yang kedua a dalah paru paru . Ramai orang tahu bahawa penyakit berasal dari mulut tetapi ada juga penyakit melalui hidung dan dijangkiti setelah memasuki paru paru . Terutama pada zaman perindustrian , orang yang merokok dan orang sering terdedah kepada persekitaran yang tercemar.

Oleh itu , kita juga perlu membersihkan paru paru kita dan membersihkan racun yang
terkumpul seperti penghawa dingin supaya pelbagai organ tubuh kita dapat menikmati angin dan kesejukan yang segar. Chabai emas adalah yang dapat membersihkan paru paru dan merawat batuk menurunkan panas badan juga dapat merawat penyakit kulit.

Chabai emas berasal dari Asia Tenggara dan tempat tempat lain D i negara China, Thailand, India ia juga merupakan bahan perubatan yang berharga . Di negara China dianggap  sebagai
rumput abadi rumput abadi. Ia juga dapat memperoleh kesan penjagaan kesihatan terutama menjaga Ia juga dapat memperoleh kesan penjagaan kesihatan terutama menjaga kesihatan parukesihatan paru–paru dan kulitparu dan kulit.. IIni menunjukkan bahawa kesan penyembuhannya sangat baik ni menunjukkan bahawa kesan penyembuhannya sangat baik dan Ia adalah salah satu bahan ubat yang paling berhargadan Ia adalah salah satu bahan ubat yang paling berharga..

Namun, di era perindustrian , d ebu asap nikotin bahan kimia dan lain lain di udara terus menyerang persekitaran tempat tinggal kita. Dan menyebabkan pencemaran paru paru dan juga jangkitan penyakit lain . Jadi chabai emas dapat membantu membersihkan paru paru dan menja dikan paru paru lebih kuat